ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την σελίδα μας tobe.gr, βάζοντας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών και ακολουθώντας την διαδικασία, για την οποία σας οδηγούμε βήμα-βήμα κατά την διάρκεια των αγορών σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία καλώντας στο 2510 241 726 (9:00π.μ έως 5:00 μ.μ.) ή παραγγελία μέσω Facebook από τη σελίδα μας ToBe Shop – αφήστε το προσωπικό σας μήνυμα με το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση, ΤΚ και το τηλέφωνό σας μαζί με το link ή τη φωτογραφία του προϊόντος (ή των προϊόντων) που σας ενδιαφέρουν. Παρακαλούμε οι παραγγελίες σας μέσω Facebook να γίνεται με προσωπικό μήνυμα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τέλος μπορείτε να παραγγείλετε μέσω e-mail, (info@tobe.gr) γράφοντας το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, ΤΚ και το τηλέφωνό σας μαζί με το link ή τη φωτογραφία του προϊόντος (ή των προϊόντων) που σας ενδιαφέρουν.

Σε κάθε περίπτωση όταν η εταιρία μας το θεωρήσει απαραίτητο για την σωστή και γρήγορη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά.