ΣYXNEΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως κάνω εγγραφή στην σελίδα;

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή επιλέγοντας “ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ” στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και στη συνέχεια πατώντας “ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ” να οδηγηθείτε στη φόρμα συμπλήρωσης των απαραίτητων στοιχείων. Με την επιτυχή δημιουργία θα σας σταλεί ένα email με ένα link ενεργοποίησης, το οποίο θα ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ του λογαριασμού σας (προσωπικά στοιχεία, ιστορικό παραγγελιών, εκπτωτικά κουπόνια) επιλέγοντας “Ο λογαριασμός μου” στο ίδιο μέρος της σελίδας όπου πριν βρισκόταν η επιλογή “Εγγραφή”.

Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται αυτή η επιλογή, θα πρέπει πρώτα να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης , τι πρέπει να κάνω;

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε το πεδίο “Ξεχάσατε τον κωδικό σας;” στη φόρμα εισόδου και συμπληρώστε τη διεύθυνση του e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο.

Στη συνέχεια πατήστε τον ειδικό σύνδεσμο που θα σταλεί στο e-mail σας και συμπληρώστε τον καινούριο κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε.

Μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά μου στοιχεία και τον κωδικό πρόσβασης;

Ναι. Όλα τα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μπορούν να αλλάξουν από το πεδίο “Ο λογαριασμός μου -> Ρυθμίσεις”.

Πως μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση), Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Πιστωτική Κάρτα και Paypal.

Πως θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ταχυδρομική εταιρία ACS ή με υπαλλήλους της εταιρίας μας και η παραλαβή γίνεται στο χώρο σας. Αν επιθυμείτε διαφορετικού είδους αποστολή μπορεί να γίνει με χρέωση του αντίστοιχου κόστους, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση εκτός του κόστους των προϊόντων που παράγγειλα;

Για παραγγελίες άνω των 50,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται και αναγράφονται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Δεν υπάρχει καμία άλλη επιβάρυνση.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από την έδρα της εταιρίας σας;

Η εταιρία μας εδρεύει στην Βουλγαρία και γι’ αυτό προς το παρόν δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες σας ολοκληρώνονται και αποστέλλονται το ταχύτερο δυνατό, εντός εργάσιμων ημερών. Για παραγγελίες που αφορούν την χερσαία Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ για νησιωτικές ή πολύ δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 8 εργάσιμες ημέρες.