ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία VLAMITSOS TRADE LTD, με την ηλεκτρονική επωνυμία tobe.gr,  είναι μία εμπορική επιχείρηση η οποία εδρεύει στην Βουλγαρία από το 2012 και δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη.

Στόχος της εταιρίας μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών και η αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Για μας κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και προσπαθούμε να του προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H ToBe σας σκέφτεται.

Για κάθε αγορά άνω των 50€, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα προϊόντα μας είναι προσεχτικά επιλεγμένα σε μόδα και ποιότητα, για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στο γούστο σας, και σας τα προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ταχυδρομική εταιρία ACS ή με υπαλλήλους της εταιρίας μας και η παραλαβή γίνεται στο χώρο σας. Αν επιθυμείτε διαφορετικού είδους αποστολή μπορεί να γίνει με χρέωση του αντίστοιχου κόστους, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες σας ολοκληρώνονται και αποστέλλονται το ταχύτερο δυνατό, εντός εργάσιμων ημερών. Για παραγγελίες που αφορούν την χερσαία Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ για νησιωτικές ή πολύ δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 8 εργάσιμες ημέρες.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από την έδρα της εταιρίας σας;

Η εταιρία μας εδρεύει στην Βουλγαρία και γι’ αυτό προς το παρόν δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ