ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν ή το σύνολο της παραγγελία σας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η δήλωση υπαναχώρησης – δηλαδή η επιθυμία επιστροφής κάποιου προϊόντος- ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του.

Κάθε επιστροφή ή και αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικών προϊόντων γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της αγοράς, μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής) και πλήρη τη συσκευασία του.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.